lördag 26 maj 2012

Charlie!!!

चार्ली
تشارلي
צ'ארלי

Här ovan står det Charlie på tre olika språk. Det första är hindi, det andra är arabiska och det tredje är hebreiska. Jag vill göra en tatuering för Charlie men jag vill inte att vem som helst jag möter ska fatta att jag har en son som heter Charlie. Annars var jag inne på att göra ett C i en stjärna. Vad tycker ni? Ge mig smakråd!

4 kommentarer:

Katrin sa...

Bor det mycket araber där ni bor? Kan i så fall vara bra att inte ha på arabiska, eller annat språk som många förstår där man bor.

Ett litet tips bara :)

Amanda sa...

Jag tycker att du ska göra något symbolist ex en stjärna med ett c i istället för att använda språk som du egentligen inte har någon koppling till (vad jag vet). Jag tror att symboler är lättare att bära och kan tolkas mer som konst än "bara" ett namn. Tycker isf det är finare med typ födelsedatumet men det har ju iofs ganska många.

Ja det var mina åsikter i ämnet.

Sara sa...

Jag tänker som Amanda, att du i så fall ska välja ett språk som du har någon koppling till. Eller symbol eller vad det nu kan vara.

Men om du ska ta nån som BARA är fin, utan att tänka på huruvida du har en koppling eller inte, så röstar jag på hindi av dessa. Tycker arabiska är otroligt vackert i skrift, men just som tatuering tror jag det blir lite plottrigt.

Och om man nu ska leta koppling till dig, så tror jag även då att hindi skulle passa. Vad jag har förstått så gillar du hinduismen och den kultur som man har typ i Inidien...?

..Carl-Astrid sa...

Nej, katrin det bor inte mycket araber här. Bor väldigt lite invandrare här överlag.

Sara: Jo det är så jag tänker också, att hindi är bäst. Har länge velat tatuera in en hinduiskt gud på ryggen, men jag är lite feg eftersom den kommer bli så stor. Denna gud är förstörelsens gud, den förstörde hela världen för att återuppbygga den och ta år sig äran, det tycker jag känns lite coolt.

Jag drömmer heta drömmar om att få åka till Indien.