onsdag 3 juni 2009

mäklare, ett speciellt folk

passa er för mäklare, dom verkar ha en jävla minne. Berätta aldrig för en mäklare vad ni söker. Idag har en mäklare ringt och berätta att hon skulle ha visning ikväll på en lägenhet vi skulle på visning på, i fredags. Men på grund av omständigheter så var vi tvugna att ställa in. Vi hade en lång pratstund och hon var vääääääldigt nyfiken på vart vi bodde idag. "åh bottenplan, dom är väääääldigt populära". Vi prata säkert en kvart och hon försäkrade att det vara bara att höra av sig om vi behövde någon som sålde vår lägenhet.

Sen loggade jag in på min mail nu, då hade jag fått mail från en annan mäklare som vi var på visning hos förra veckan. Fast vi inte var intresserade eftersom lägenheten låg på tredje våningen, var knepigt planerad och skit dyr (i värmlandsmått, i sthlmsmått asbillig). Han ville iaf berätta att hans mäklare kollega skulle ha visning på en trea på vändgatan nu nån dag i veckan och det var bara att höra av sig om vi ville "hänga på".

Jag tror inte vi vill "hänga på", vi ska nog renovera klart vår lägenhet som vi håller på med. Sen att vi inte heller så skulle få nått lån eftersom ingen av oss har fast jobb är inget jag säger till mäklarna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Är inte ditt jobb fast? Det trodde jag.