torsdag 10 december 2009

Äntligen stövlar...

I bålsta har dom öppnat en skoaffär vid namn diechman (stavas ungefär så), dom har nog öppnat på fler ställen i sverige. Dom hade mycket och billiga skor. Köpte gympaskor och mockastövlar och impregnering för 373 kr. Sen vilken kvalitet det är det vet jag ju iofs inte. Men va fan jag trampar ju sönder alla skor dyra som billiga.

Jag tycker det är hemskt snyggt när man har snygga strumpor under stövlarna som sticker upp. Ja ni vet vad jag menar. Men man känner sig ju som värsta muppen innan man satt på sig stövlarna. Gå med knästrumpor ovan på jeansen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Deichmann öppnade i forum typ i somras, och nu har den öppnat typ överallt i Stockholm och I LOVE IT!!!!! Har köpt några par skor där och inga har gått sönder än iaf...

Bim HD sa...

Har köpt mig ett par skor i en sådan butik i shoppingcentrat i Ch-berg!!! ;) Goaste stövlarna jag äger, nästan ;) Fryser tom mindre om fötterna i de billiga stövlarna (stövletter?) än vad jag gör i sk vinterfodrade stövletter från svindyra Reiker!!! Och än hänger de med - ja, eftersom jag flyttat in i dem... skulle kunna handla MÄNGDER ;)
Må så grankott...