tisdag 20 april 2010

Man lär sig alltid något

Igår var vi och titta på ett hus, ett jätte charmigt 30-talsvilla med lagom stor tomt. Riktigt gamla, knotiga äppelträd och en fin veranda. Vi visste innan vi gick iväg att huset bara va 70 kvadratmeter (nu bor vi på 52) men enda var bilderna tagna så det såg ganska rymligt ut. När vi satt hemma och titta kom vi fram till att man lätt kunde ha två barn i barnrummet, som kunde dela rum.

När vi kommer fram ser vi att vårt köksbord skulle inte få plats i köket, dessutom så skulle man vara tvungen att renovera köket på sikt. Det fanns inga hela väggar i vardagsrummet, alltså ingen plats för vår bokhylla som Jimmy byggde i gymnasiet. Barnrummet fanns det inte en chans att man skulle få in två sängar, inte ens på höjden! Vi insåg att huset inte var nått för oss, men nu vet vi hur litet 70 kvadrat är iaf och vi har lärt oss att vi inte är ute efter nått i den storleken.

Huset skulle vara perfekt om man var gammal med utflygna barn, men inte om man är som vi i andra ändan av det, precis i uppstarten av en familj.

4 kommentarer:

Sara sa...

Du säger ju inget om VAR huset ligger, juuu!

..Carl-Astrid sa...

Vi kan säga så här att vi cykla dit!

ida sa...

johanna, En kompis till mig jobbar på Svensk fastighets førmedling som mæklare i Karlstad, hælsa från mig så ger hon er sægert ett bra hus till bra pris...hehe

..Carl-Astrid sa...

Tack Ida, men det verkar vara olika mäklare i karlstad och på hammarö.