fredag 6 juli 2007

sandor/slash/ida

jag va ju tvugen att köpa aftonbaldet igår så ja kunde få en film för 19 kr. Men ja har en viktig fråga, vad kostar fodralen egentligen? Så dyra kan dom faktiskt inte bra ser ju inget snyggt ut i min fina filmsamling med en skiva i ett papfodral ju. Ska maila aftonbladet om detta!
Men filmen måste ja säga är söt men rörig. Det är många turer framochtillbaka i denna moderna kärlekssaga som startar på en chatt på internet. Det är faktiskt lite Romeo och Julia känsla över filmen, coola tjejen möter töntiga killen. En helt oki film en trist kväll men ingen ny film som slår ut förortsungar och tjenare kungen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Eeexakt! Jag köper inte aftonbladetfilmer av den anledningen, jag vill inte ha pappfodral i filmsamlingen. Det borde finnas två varianter, typ att man kan betala 20 spänn extra för att få ett fint fodral. då blir det 39 spänn för en film...helt ok det också...

Anonym sa...

jag tycker Ida, eller hon som spelar Ida, är så gammal. eller ser så gammal ut. känns inte trovärdigt lixom. Fast det var längesen jag såg den.. men det var allt jag hade att klaga på annars tycker ag det är en helt okej film.