tisdag 18 maj 2010

uppskattning, nån snälla!!!

Igår blev jag ledsen, på riktigt. Sen är det lite jobbigt när man börjar bli ledsen för det är som om nån jävla kran släpper på. Då blir man ledsen på allt man har i lagret liksom.

Jag har ansträngt mig som fan med dom där inbjudningskorten, lagt ner massor med tid och dessutom köpt en klänning. Så blir det bara pannkaka av allting. 20 stycken va bjudna till vår klassåterträff. 5 skulle vi bli, alltså jag och emma + 3. Jag tänker iaf inte försöka ordna nått mer för den gamla klassen iaf.

Fick ett erbjudnade om gratis kryssning med cinderella och Emma nappade som bara den. Och jag blev så glad. Vi har pratat om kryssning med Emma och Rickard i 2 års tid. Så kommer negot hem som vaknat på fel sida och börjar prata om tråkiga artister, dyrt med buffe osv. Nähä, det är inte värt att försöka fixa nått att se framemot i sommar när vi inte ska ha semester. Jag vet att jag tokdissa kryssning nyligen men jag menar ju fler dessto roligare, hoppas jag iaf. Måste försöka göra nått iaf trots att vi ska jobba hela sommaren.

Ne nu ska jag strax gå till jobbet, adjöken.. (idag skiner solen... det gör mig glad!)

1 kommentar:

Sara sa...

Fan vad surt. Jag fattar att du blir skitledsen. Tråkiga klasskompisar!! Vet precis känslan när man anstränger sig och försöker fixa nåt och så är det inte en jävel som uppskattar det (hosthost nyår 2009 hosthost). Men skit i dom, dom är dumma.

Däremot så ska du till Sthlm i sommar och äta svingod mat och umgås med lilla mig och vinka till Victoria och Daniel och vistas i öltält och spontanshoppa och gråta glädjetårar och köpa töntiga souvenirer som det står V hjärta D på. Ihhhhh! En månad kvar!

EN MÅNAD?!? Jisses och jag som har tusen miljarder deadlines innan dess, bäst jag fortsätter med plugget...