onsdag 25 april 2007

Fröken Sverige

i lördags vann Isabell från helsingborg den fina titeln fröken sverige 2007. Men stackars lilla Isabell som hade glömt att hon gjort ett utvik i tidningen FHM för inte så länge sedan. Men vi ska under dagen få veta om hon ska få behålla sin titel. Men det känns ju bra att vi har en blåst modell som representerar Sverige som tror man kan få en bra karriärstart genom att vika ut sig. Fast jag trodde faktiskt inte vi hade kvar tävlingen i Sverige men uppenbarligen finns den kvar och står numera under Panos styrande. Känns som att samma sekund som tävlingen lämnade Vecko Revyn så blev det inte seriöst längre. Men om man tittar på dom gamla fröknarna har dom faktiskt fått bra karriärer efter tävlingen. Den senaste kända är ju Malin Olsson som idag jobbar som programledare på SVT.

Sen vill jag berätta att man spiller väldigt mycket om man bara sover två timmar o sen jobbar en hel dag. Igår lyckades ja spilla ut en kopp kaffe, en kanna saft och en kopp te (som kom rakt över hela modemet dessutom).

Snart kommer lilla Minsan. Undra vad vi ska hitta på, skulle vilja gå en promenad o plocka några maskroser iaf. Sen blir det bolimopa och nattning.

1 kommentar:

Anonym sa...

Alltså du har INTE koll på att tävlingen finns kvar, men du HAR koll på att Malin Olsson jobbar på svt? Ehe, för mig är det tvärtom...