söndag 18 maj 2008

oavsett vad som händer behöver jag komma härifrån. Jag behöver få längta, jag tror han behöver få känna efter om han verkligen vill ha mig här. Va vårt förhållande är värt.

Egentligen tycker jag synd om Carro, hon får verkligen stå ut med mig när det är som värst. Det är alltid henne jag ringer när jag inte vet vad jag ska göra och vart jag ska ta vägen. Det är alltid hon som tröstar mig och lyssnar och förstår.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du flyttar ihop så snabbt med en människa du egentligen inte känner. Självklart INNAN man flyttar ihop, så lär man känna varandra innan, plus att man tar reda på personens bra och dåliga sidor. Nu står du där, med en kille som har dåliga alkoholvanor. Du borde lyssna mera på oss som är dina vänner och som bryr sig om dig. Men på ett sätt, får du faktiskt skylla dig själv när du gör något så urbota dumt att flytta ihop med någon så snabbt. Du är ung och oerfaren om livet.

Carro the one and only sa...

de är bara å komma till mej ett tag så kan han länkta å då är du ju inte så långt bort, självklart finns ja här för dej i både bra å dåliga stunder

Anonym sa...

Jag hoppas det löser sig till det bästa!

Carro the one and only sa...

jag tycker att det är fegt att använda en annans namn när man skriver kommentarer, våga stå för de du vill säga till lisa i ställe för att använda mitt namn, bara för att Du tycker att de flytta ihop tidigt så gör inte jag de. Sluta använd mitt namn fegis

Anonym sa...

Låter som en bra idé att komma bort lite :) längta o sakna brukar vara en bra medicin för kärleken... och om man inte gör det så kanske det är meningen att man ska vara tillsammans.

Ta hand om dig Lisa, allt löser sig alltid, på nåt vis.

Anonym sa...

klart ja vill ha dig & katten här,du borde veta va ja känner för dig"du finns i mitt hjärta/ Jimmy

Anonym sa...

di borde vet va ja känner för dig,åå du vet innerst inne att ja vill ha dig här,du finns i mitt hjärta/ jimmy