lördag 28 april 2007

hur det går när Sara inte lyssnar på mig!!!

igår efter jobbet skulle ja åka in till stan o leka med Sara. Så ha i åttanke att ja gick upp 05.25 och hade jobbat mellan 7 och 13. Jag va iaf inne i stan vid 14-tiden och bio skulle gå 21.10.
Först shoppa vi en del, titta på massa skoj, och pratade en hel del både med och om Calle. Sara köpte en jätte fin klänning och jag köpte mest små krafs faktiskt som vanligt. Sen gick vi till gamla stan och åt stans dyraste pizza (130kr) och satt där på uteserveringen och så cicha ut med varsit glas vin. När vi hade ätit färdigt så va klockan väldigt exakt 18.. alltså tre timmar kvar till filmen. Vad gör man nu? Vi gick o satte oss på treans buss och åkte till karolinska sjukhuset och vände. Sen såg vi att bH affären va öppen så vi kasta oss av bussen men den va inte alls öppen dom hade typ fest där. Så tog vi ettansbuss istället till höttorget. Sen satt vi konserttrappan ett bra tag och sen gick vi runt lite prata med Carro i telefon. Och jag o Sara va så fruktansvärt övertrötta vid det här laget. Vi köpte lite godis och cola och chips sen gick vi äntligen in på filmen som heter Beck-den svaga länken. En mycket bra film men som Sara sa det visste man ju redan innan att det är en bra film. Men det är så sjukt obekvämt att sitta på bio. Jag gillar egentligen inte bio och jag sa till Sara innan "kan vi inte hyra den senaste beck på dvd istället o dega hos dig?" men nej då.. Men Sara ångra sig ganska strakt under kvällen. Man ska lyssa på mig helt enkelt. Men den här filmen då är inte en sån man vill som man efter filmen sitta ensam på pendeln och sen gå ensam 4 km genom skogen själv. Så det gjorde hela min dag underbar när ja såg att det gick en buss.
Ett underbart Sara citat "När jag hörde att dom upptäckt en ny planet som är så lik jorden att det kan finnas liv där så tänkte jag: där kanske det finns nån kille som man kan bli kär i"
Jorden räcker inte till för Sara.
Har köpt textil färg o linnen. På det ena ska det stå In lust We trust men vad ska det stå på den andra då.. ge mig förslag!!!
Nej nu måste ja gå till jobbet... Tack Sara för igår...

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, "Jorden räcker inte till för Sara." Jag dör and I love you.