söndag 6 januari 2008

äntligen förstår jag

jag har alltid tyckt mina vänner är lite underliga, men ja börjar förstå.
Emmas bajsnoja, har jag kunnat relatera till men inte så här mycket. Det går inte att bajsa när nån man är intresserad av är i samma lägenhet. Det är omöjligt. Tur jag jobbade i fredags och idag. Annars hade man väl blivit förstoppad! (to much information, ja vet inte?!)
Tyckte Sara va lite väl blödig när hon sa att hon grät när hon o hennes manliga vän tog farväl. Men bara tanken på att Jimmy ska åka hem till karlstad gör att ja blir ledsen i ögat.
Jag skrev ju efter att jag varit i torsby att carro och dennis kysste 15 gånger och sa att dom älska varandra om en av dom skulle gå ut med sopporna. Men bara en av oss ska gå till köket och hämta vattnet måste vi kyssas iaf fem gånger typ.
Sen har flera av mina vänner flyttat ihop direkt dom träffat kille, jag har typ tänkt "men hallå, så anvarslöst, tänk om det inte håller!" men jag känner just nu att ja ska ju ändå leva hela livet med Jimmy så vi kan lika väl flytta ihop nu.

Vi blev då som sagt tillsammans igår för er som inte vet det. Sen på eftermiddan var vi ute och gick hand i hand. Så kom ett gammalt par förbi så log Jimmy så underligt så jag fråga vad han tänkte på då sa han "ja tror vi går så här när vi är 80 med!" Fattar ni vad han är underbar eller?

Tror inte han har vaknat än, han ligger hemma i min säng och sover och jag slavar på jobbet. Har gömt mig på kontoret lite, hehe. Nej då det är super lungt. Har en kaka i ugnen jag ska ta ut alldeles strax. Så dags att jobba vidare... puss på er...Jag är världens lyckligaste...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det känns nästan lite underligt att läsa ett inlägg där Lisa är så glad och positiv och...nöjd. Men jag är glad att det äntligen kommit ett sånt inlägg. Puss!

Anonym sa...

Vad kul Lisa att du har hittat en bra kille =) Det är ju bra att han heter Jimmy oxå, dom brukar vara bra ;-)

Fiskardottern Malin sa...

jag vill bara notera att det är mycket pga mig som de nu är tillsammans, jag lixom saatt bollen i rullning om man säger så! och jag har aldrig varit stoltare!! men nu vill jag se en bild på han! nu nu nu!! kram kram