onsdag 4 februari 2009

sista praktikdagen...

usch och fy..... vakna i morse men igentäppt näsa, och öm hals. Det är härligt det. Tack god gud för nässpray!!! Så upptäckte jag att jag fått mens också, blev glad först eftersom det va ett år sen, sen sist. Kul att återse en gamla vän (har ätit minipiller, så det är inge fel på mig, slutade i november, kan inte rekomendera skiten till nån), men sen kom värken. Fy fan, fick väl ont för hela det året jag missa också tänker jag. Vad är det egentligen som gör så jävligt ont? Fattar inte det där.

Har haft min sista praktikdag idag. Bjöd på bullar på fikat, oj va så mycket folk kan bli så glada över varsin kanelbulle. Tur man kan glädja folk så lätt.

Igår på praktiken så fick vi information från apoteket om olika produkter en del nyheter men framför allt om sexleksaksutbudet. Där satt jag med 5 kvinnor i 60 årsåldern och 2 i 45-50 årsåldern. Jag va nog den som var mest avslappnad. Lite roligt va det allt.

Min sista timme idag på vårdcentralen blev en jobbig en. Skulle vara med på en snusavvänjnings undersökning, troligtvis nikotinförgiftning. Men killen hade med sig sin dotter, som hade myror i benen. Hon fick massa roliga sjuksaker att ta hem och ha till dockan, plåster, klistermärken och munskydd som hon satt på huvudet som en mössa. Så gick vi ut och leta efter en bok, sen börja hon leka osv. Så det sluta med att jag var barnvakt åt en 2 ½ åring i en timme. Hon va så go. Hon ville inte ens gå hem. Det är sånt här som får mig att längta efter barn!!!

Men imorn med lite tur så kanske jag får sniffa på Elvira, hoppas!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur länge har du haft praktik? Känns som du nyss började ju!

Usch, tvååringar är ju typ värsta åldern, när jag får barn kan du ta hand om dem när de är 2 då?? :P

..Carl-Astrid sa...

4 veckor har jag haft...
tycker jag också det känns som, men tiden går ju så fort när man har roligt =P

Det finns väl 2åringar och 2åringar, hon var ett riktigt charmtroll. Hur go som helst...