onsdag 21 mars 2007

får man ta katten med på psyket???

jag blir verkligen inte förvånad den dan ja hamnar på psyket.
idag skulle ja gå ut med sopporna.. så gnissla det till i påsen och jag tänker "men herregud hur hamna den lilla hunden där?!?" ganska chockad fick ja intala mig själv att det inte är möjligt sen när ja kom utanför porten hörde ja ljudet igen och fick intala mig igen att det inte finns en chans att en sååå liten hund skulle lägga sig där..

Idag har Sara varit här vi har delat på en pizza och ätit massa godis.. Hon har dåligt inflyttande på mig.

Jag va o träna förut idag. Jag är ganska stark av naturen så att jag tar 100 kg i benpress. Jag skulle gärna vilja veta vad ja tar i bänkpress. Troligtvis inte fullt lika mycket. Men iaf efter att jag sutit vid benpressen satte sig en medelålders man där. Man såg på hela han hur han skämdes när han flytta spärren från 100 kg till 50 kg. Så gjorde han några repitioner sen flytta han tillbaka spärren till 100 kg och sen pressa han sig till att göra ungefär 4 reptitioner sen gick han därifrån. Man såg på hela han att hans ego va knäckt av att en hälften så gamal tjej tog dubbelt så mycket i benpress. Jag tyckte det va skit kul!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vadå JAG har dåligt inflytande? Det var inte jag som sa "kan vi inte dela på en pizza istället?" :P Godiset var också din idé, jag bara följer med och gör som Mästaren säger :P Eller menar du att bara min uppenbarelse har dåligt inflytande på dig? Shit vilken lång kommentar :P

Anonym sa...

jag har oxå funderat på de där om man får ta me katterna till psyket..... fan att va i dom kala salarna utan mina nussar, skulle ju inte gå!!!