fredag 21 mars 2008

Arn och rosor

idag när jag ut ur duschen va jimmy borta, helt borta. Messa o fråga vart han hade tagit vägen fick som svar att ja inte behövde va orolig. Det va väl inte det ja fråga men ok. Så jag gick till ica och handlade. När jag kom hem va han tillbaka hemma och hade köpt rosor till mig. 10 vita och 10 röda.

Jag ääälskar presenter, det är det bästa som finns, att ge. Att få däremot är fruktansvärt tycker jag. Vad otacksam jag låter, men jag tycker det kan va hemskt jobbigt, om jag inte fyller år vill säga. Sen blir jag dumsnål i det hela. Rosor, hur länge står dom sig och va kosta dom egentligen? Det måste ju varit dyrt vi som ska hålla lite i pengarna nu. Klart jag blev glad men ändå.

På eftermiddan idag var vi på bio och såg Arn. Jag har faktiskt aldrig hånglat i biomörkret förut så det var skoj. Filmen var helt ok, lite seg och långdragen. Dåligt slut och mycket slakt av människor men i övrigt en ganska bra film.

Nu ska vi snart äta, det blir fisk i tomatsås och potatis. Vi lever så nyttigt!

1 kommentar:

Carro the one and only sa...

jaha men man kan spara rosor häng de på tork så har du de kvar jätte länge, tyckte han va jätte söt som hade köpt de till dej.