söndag 2 mars 2008

Ett betenede som irreterar mig

Ni vet hur det är. Man sitter i soffan med kompis/pojkvän man ser på nått, vad som helst och så blir det reklam. Personen i fråga kastar sig direkt mot fjärrkontrollen. Nu ska det zappas. Det är så fruktansvärt irreterande. Jag kan tycka att det är ok om man zappar om man är ensam, men inte om det är fler framför tvn. Jag zappar aldrig. Jag kollar i tvtablån och bestämmer vad jag ska se. Sen när det blir reklam så passar jag på att utnyttja den tiden. Man hinner diska en del, vattna blommorna, plocka undan, gå ut med sopporna, damma lite osv. Jag ursäktar mitt tv tittande med att jag faktiskt utnyttjar reklamtiden så mycket jag kan. Just nu brukar jag packa i reklamen. Nu ska jag ta och göra nått vettigt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej fisa lisa. Sitter nu här och är sjuk på ...ja på de mesta sätt faktiskt. Är helt slut i lungorna, har en tand jag förmodligen har en spricka i (kan inte bita ihop), sen är det denna förkylning som inte släpper..har haft den sen 22 dec. Är helt slut i hela kroppen.
Så du gillar inte att zappa...det är väl klart att man ska zappa i reklampausen, jag hatar reklam. Så fort det blir reklam antingen kollar jag sportsiorna på texttv eller spanar in om man kan hitta ngn annan intressat sport. Hmmm va faaaaan...nu sitter jag här och nästan bloggar...hjääääälp...dettaär inte bra. Jag håller på att förvandlas till en hjälplös bloggare !

Här är ngt du bara måste ta en titt på, man kan säga att det är nästa års speciallupträdande på Stockholm Horse Show.

http://www.2guys1horse.com/

Häl......Dr.Snuva