tisdag 11 september 2007

jag orkar inte komma på en titel

Vi är inte tillsammans!!! det tycker ja inte!!
jag tycker om han och han tycker väl om mig men tillsammans skulle jag inte säga att vi är. Sen efter ha sett carro o dennis i helgen hur dom är mot varandra känns det som mina och Js känslor är ganska behärskade. Jag menar dom kysste 53 gånger och berätta hur mycket dom älska varandra 10 gånger om en av dom bara skulle gå ut med sopporna (oki ja överdrev lite men inte mycket).
Men men vi får väl se hur det blir mellan mig och J. Har iaf legat i hans säng sjuk idag, han va också sjuk och hemma från jobbet.

På väg hem från J så handla ja på Willys. Dom har verkligen tänkt till i sin planering. Dom har chokladpudding och fromager och sånt brevid bantningsmedlem som naturdiet och liknande.. Är det för oss hetsätare dom har tänkt då eller?!?!

Såg en dokumentär om terroristatacken 9.11 igår, undra vad man tänker om man ser att det plan man sitter i kommer köra in i ett hus eller krascha i marken eller liknande. Det måste ju vara fruktansvärt "jag dör om 10 meter, nio, åtta, sju...."

Nu ska jag äta mat alldeles strax, mat man fick när man va liten. Kasslergratäng med massor av syltlök. Syltlök är helt klart underskattad, så jävla gott.. 5.95 kosta en burk på willys.

Tycker synd om stackars Siv som måste jobba dubbelpass idag medans jag låg i Js säng. Men min närmaste chef som jag jobbade med igår sa att jag inte fick ha dåligt samvete är man sjuk så är man. Det kan ingen göra nått åt!!!

2 kommentarer:

Carro the one and only sa...

Vi är inte riktigt så som du skriver =) men Vi älskar varandra väldigt mycke och de är svårt att få fram de annars =) puss på dej vännen

Anonym sa...

Alltså nu ska jag vara lite besserwisser här, ja jag ska vara som vanligt alltså!

Har du åkt flygplan nångång? Dom åker väldigt fort nämligen. Så jag tror inte man tänker att "jag dör om 10 meter, 9, 8...", snarare, "jag dör om 1000 meter, 900, 800..." i så fall. Nu har jag besserwissat klart! :D