söndag 7 oktober 2007

dumpad....

när man för en gångs skull verkar ha hittat nån som tycks tycka om mig för jag är jag, ja jag vet det låter lite för bra för att va sant. Och det är klart det va... han vill va kompis med mig. Det vill ja inte... Det är slut. Vi ska aldrig mer ses.

Jag vet själv hur fel det här låter: men måste man va smal för att få va lycklig, måste man va smal för att nån ska tycka om en???

4 kommentarer:

Anonym sa...

Man behöver inte vara smal för att vara lycklig, kär eller något annat. Jag har periodvis varit riktigt lycklig,e jag smal? Nej. Du hittade en kille som tyckte om dig. Men han visade sig sen att vara en idiot. Tyvärr så kommer man inte ifrån sånna ibland.
Det finns andra som tycker om dig, Vänner och familj. Det får man inte glömma.

Anonym sa...

Om du vet att det låter dumt, varför säger du det då?

Alltså...det känns så sjukt fel att skriva det här på en bloggkommentar men eftersom du själv tog upp ämnet så... Jag tycker inte J är en idiot. Alltså, du var kär i honom men han var inte kär i dig. Är man en idiot då? Visst det är jättetråkigt för han verkade verkligen vara en bra kille! Men...fan jag hatar att vara så himla logisk och förnuftig, men nu är det ju som det är. Det finns ju inte direkt nåt att göra, man kan ju inte tvinga honom att känna annorlunda.

Självklart ska man få vara ledsen och besviken, såklart! Men börjar man tänka logiskt och förnuftigt efter ett tag så kommer det kännas rätt okej ändå...I promise. Puss.

Anonym sa...

klart J är en idiot som inte är kär i Lisa.

sen måste jag få säga så här:
jag tror inte man behöver vara smal för att vara lycklig men jag tror att man måste tycka om sig själv för att vara lyckig. jag tycker verkligen att du borde tycka om dig själv men om du gör det eller inte det är en annan fråga!

Carro the one and only sa...

Håller med din andra vänner att man inte behöver vara smal för att vara lycklig, jag är upp över öronen kär och lycklig men inte är ja smal inte, bara du tycker om dej själv så ser alla vilket själv förtroende du har det är någ de som killar tänder på igentligen... Men jag älskar dej bara så att du inte glömmer de