söndag 14 oktober 2007

en kreativ helg

jag trodde att det skulle bli en ensam o övergiven helg, nydumpad, Sara bortrest, mamma bortrest, Anna alldeles för busy osv. Men jag har haft fullt upp.
Igår hjälpte jag Carolin flytta dom första sakerna till hennes nya lägenhet, som va så himla fin. *bara lite avundsjuk*. Så när vi plocka bland grejerna i ladan, så hitta hon en påse med beige tyg som hon hade tänkt sy ett överkast av för länge sen med det hade aldrig blivit av, och nu ville hon inte ha det längre. Så det köpte jag av henne. Va en sväng till centrum med, beställde en bok för 436 kr, rena rånet. Men hoppas boken kommer snart så ja kan börja plugga!
Sen på kvällen så pyssla ja lite med allt möjligt, sydde lite och limma lite trasiga saker. Sen kom Katrin och vi såg en film.
Idag har jag användt det beige tyget jag köpte för en hundrig av Carolin. Som alla vet bor jag ju sjukt litet och då måste man va smart. Har haft planer på att göra en soffa av min säng ett bra tag, men hade bara kommit halvvägs. Mycket kuddar och en madrass mot väggen som ett ryggstöd. Men nu har jag sytt överdrag till madrassen och överkast till sängen av det beiga tyget. Jag är själv riktigt nöjd. Se själva:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Blev riktigt snyggt med överkastet. Det gjorde du bra :)

Anonym sa...

Super snyggt! Du kan få komma hem till mig och vara kreativ sen =)

Anonym sa...

Guuud det blev ju asbra! :D:D:D

Anonym sa...

Va snyggt det blev, den ser riktigt skönt ut hihi //carro