tisdag 14 oktober 2008

Färjan!!

Har ni sett programmet färjan som går på kanal 5 nu i höst. Det handlar om hur de anställda på färjan Cinderella har det! Bland annat får man följa säkerhetsvakterna. I gårdagens avsnitt tog de två berusade och mycket stökiga personer i förvar. Sen när färjan anlände till Mariehamn så tog kapten beslutet med säkerhetschefen att personerna skulle få gå av där.

Sen blev det disskution i soffan, Jimmy tyckte det var helt fruktansvärt att dom bara sätter av folk, dom vet väl inte om dom har pengar så de kan ta en annan färja hem. Han ansgå att de gjortde helt fel. Men jag tycker ändå att man har godkänt Viking lines ordningsregeler när man bokar biljetten. Man måste hålla sig till dom och klarar man inte det så är det klart att man får kliva av i första hamn. Jimmy tyckte de kunde iaf fått sitta kvar i arresten till de kom tillbaka till Sthlm, men dom har bara två arrester. Dom kanske behöver de rummen för flera som är stökiga.

Vad tycker ni, rätt eller fel att allt för berusade och stökiga får kliva av i Mariehamn och ta sig hem bäst dom vill?

3 kommentarer:

Carro the one and only sa...

håller med dej. Kan man inte bete sig så får de ju kliva va helt klart.

Anonym sa...

Sköter man sig inte - då åker man ut. Svårare än så är det inte.

Emma sa...

Helt rätt att dom blir avsläppta i Mariehamn! Dom ska inte få vara kvar och förstöra för andra och föresten kanske dom lär sig något.
Så jag är definitivt FÖR att dom "kastas" av båten =)