lördag 25 oktober 2008

min fredag...och lördag...

igår hade jag en bra dag. På förmiddagen åkte vi och handlade efter en lättare spyattack (jag återkommer till det), vi va inte riktigt ensam på willys, vi fick lite ångest bara vi körde in på parkeringen. Vi köpte en massa mat bland annat färsk lax från fiskbilen, mumsigt som bara den. Sen åkte vi hem gjorde oss lite lunch och sen satte jag mig och renskrev arbetet om hinduism. Satt i köket och skrev en timme ungefär. Sen ringer de från jobbet. De behöver någon som kan vaka och det nu. Så ner dit, jag har aldrig sutit vak innan men jag alltid tänkt på det som lättförtjänta pengar. Man sitter där, läser och har uppsyn över någon. Jag satt på en pinnstol i sex jävla timmar, tog tre pauser då jag hämtade kaffe eller vad på toaletten. Mina ben, rumpa och ryggen var helt förstörd.

Sen stressade jag hem, duschade och slängde i mig lite mat. Sen skulle jag bort till H och se på film med min sambo och hans bästis. Det va lättare än sagt det. H studsade upp och ner i soffan så fort nån hade skrivit till han på msn. Han skulle stenkoll på alla tjejer som va online. Och jimmy skulle berätta hela sin livshistoria mitt i filmen, allt hade jag redan hört, minst fem gånger. Sen börja film jävlen hacka dessutom. Ödet hade nog bestämt att vi inte skulle se på film.

Nu ska jag berätta närmare om spyorna, i onsdags, igår och i morse har jag tokspytt. Det har bara kommit från ingenstans innan frukost. Har spytt och sen har det varit bra med den saken. Vette fan vad det är för fel, och jag vet vad ni alla tänker men jag har redan kollat det och det var negativt. Jimmy hade en idé om magkatar men då ska man ju ha ont med det har jag inte, borde man inte spy lite mer dygnet om då. Nej men jag vet ärligt inte. Någon som har någon idé är välkommen att höra av sig.

Idag var vi in till stan en vända, där va det ju inte lite folk. National socialistiskfront hade demonstration på gågatan. Fantastisk uppslutning de hade de var 20-25 killar som stod och gastade. Att deras mamma inte bara kom och drog de i öronen så de kunde gå hem i stället. Polisen tog de på allvar iaf för de va lika många dom.

Vi köpte iaf skitsnygga kuddar, eller det va Jimmy som köpte dom. Nu är det tok snyggt i vårt vardagsrum. Så köpte jag en BH, alla mina bhar har bestämt sig tillsammans att ta kollektivt självmord. Antingen ska de sticka ihjäl mig i sidan med bygeln eller så går axelbandet av. Så jag gick till Change, jag har gett upp hopet om Lindex och HM min storlek finns bara inte. På Change fick jag en egen expedit som plockade fram massor av modeller till mig, hon hämtade andra storlekar och de jag inte ville ha skulle jag bara låta hänga i provhytten så skulle hon ta hand om de sen. Det är verkligen service det. Så farligt dyrt blev det inte heller. 300 kr gick den på och oftast håller dom ju längre än de från lindex. Min enda som har överlevt denna kris är min dyra som jag köpt i Saras favvo bhbutik. Men nått läskigt hände i affärn, min vanliga storlek passade inte. Så hon hämtade 85 DD det är ju skit stort. "oh herregud nu har mina bröst svällt, och jag spyr på morgonen, hur säkra är testen!" Men det var bara en model, jag köpte en annan sen i min vanliga storlek.

En applåd till alla som orkat läsa hit ner om egentligen ingenting. Kvalificerat pladder kallar jag det. Nu ska jag nog förbereda lite middag och sen kanske se en film. Krama lite på min lätt bakfulle pojkvän. Han behöver nog det. Jag bjöd han på räkmacka i stan, fan va jag är snäll. Ingen som bjuder mig på det.

Nej tyst nu lisa!!!!

Inga kommentarer: