torsdag 20 november 2008

utlopp för energi...

lämnade in en studieenhet idag, skrev precis som jag tyckte i mailet att det verkligen va astrist. Tänkte sen att det kanske inte va så smart men min lärare svarade att det tycker hon med. Lagar och sega processer va det värsta hon visste. Som tur är nästa kurs mycket bättre, bara massa sjukdommar och grejer. Kuligt värre

Jag är så lättretad just nu och jag blir så trött på mig själv. Jag kan ju försöka svälja min iritation istället för att svärra mig blå över att jimmy tyckte att jag skulle ta en annan duk till köksbordet. Jag tror min ilska beror på att jag är nervös för Carro, nervös för att börja praktiken (det är alltid lite läskigt att komma till nytt ställe) och sen måste jag få lite utlopp för min energi. Förut var jag ute och gick en hel del. Men nu är det så kallt att man tror man kommer dö bara man går ut. Solen sken idag och jag såg framför mig en långpromenad, jag gick runt huset för jag trodde verkligen min sista stund var kommen. Jag hatar kyla!!!! Ska ta och träna lite sen efter maten inne. Lite armhävningar och situps och sånt. Jag ska träna tills jag är astrött, tror det kan vara nyttigt. Ska fixa mat strax... puss hej..

3 kommentarer:

Anonym sa...

klart det är lite kallt ute men man rör sig ju varm och sen kan man ju ta och klä på sig lite kläder oxå kanske man får ju anpassa sig efter vädret .
värst vad alla använder kyla som undanflyckt för att gå ut och motioera eller överhuvudtaget gå ut dålig ursäkt är egentligen bara latmasken som tar över och att man ser att man kan ursäkta sig med kylan.

..Carl-Astrid sa...

det är verkligen inte ursäkt, jag har sprungit upp och ner för trapperna i trapphuset istället... jag har en ledskada som blir värre när det är kallt...

Anonym sa...

Hur går det för Carro? Har hon krystat ut nåt än?

Sthlm är också iiiiiiiskallt!